galaxy a9

Recent in baza de date a aplicatiei de testare AnTuTu si-a facut aparitia smartphone-ul Samsung Galaxy A9. Neconfirmat oficial, noul device este echipat cu procesor octa core Qualcomm Snapdragon 620, placa video Adreno 510, 3GB RAM si 32GB stocare interna. Ecranul cu diagonala de 5.5 inch este de tip Super AMOLED si are rezolutia 1920×1080.

Inca nu sunt detalii despre camerele foto. Conform zvonurilor, pe langa Galaxy A9, Samsung planuieste a lansa o serie de smartphone-uri Galaxy A: Galaxy A3X, Galaxy A5X si Galaxy A7X.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).