Samsung Galaxy J3 si-a facut aparitia pe site-ul aplicatiei de testare a device-urilor mobile, GFXBench. Daca analizam specificatiile hardware, noul telefon se anunta a fi unul accesibil ca pret.

Samsung Galaxy J3 include ecran de 5 inch cu rezolutia 720p, procesor pe 64bit Snapdragon 410, 1GB RAM si 8GB stocare interna. Camera principala este de 8MP si este capabila de filmare la rezolutia 1080p iar camera frontala este de 5 Megapixeli. Sistemul de operare preinstalat este Android 5.1.1. Cel mai probabil smartphone-ul va fi lansat in perioada urmatoare.

samsung j2 (Samsung Galaxy J2)

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).