gear s2

Smartwatch-ul Samsung Gear S2 recent a fost pus spre vanzare pe piata din America. Sunt disponibile doua modele: Gear S2, ce costa 300 dolari si Gear S2 Classic ce poate fi achizitionat pentru 350 dolari.

Specificatiile hardware sunt identice pentru Samsung Gear S2 si Gear S2 Classic. Diferenta dintre cele doua smartwatch-uri este ca modelul „Classic” are un design inspirat dupa ceasurile de mana traditionale.

Samsung Gear S2 are ecran Super AMOLED de 1.2 inch cu rezolutia 360×360.  Procesorul este un dual core de 1GHz iar mai departe avem 512MB RAM si 4GB stocare. In zona de conectivitate gadget-ul include WiFi, Bluetooth si NFC. Sistemul de operare este Tizen iar bateria are capacitatea de 250 miliamperi.

Via Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).