acer jade primo 1

Primul smartphone Acer cu sistem de operare Windows 10 Mobile, Jade Primo, va fi lansat pe piata din Filipine in luna Decembrie la pretul de 408 dolari. Anuntul a fost facut in urma unui prezentari Acer.

Acer Jade Primo este un device care ofera foarte multe. In primul rand avem de-a face cu un smartphone performant ce are in dotarea standard ecran de 5.5 inch 1080p, procesor hexa core Qualcomm Snapdragon 808, 3GB RAM, 32GB stocare interna si camera foto principala de 21 Megapixeli cu blitz LED dual.

Pe langa specificatii hardware excelente, Acer Jade Primo va fi livrat catre clienti impreuna cu dock-ul Continuum, tastatura si mouse. Dock-ul Continuum se conecteaza la TV sau monitor si transforma telefonul intr-un PC veritabil.

Ramane de vazut cand smartphone-ul va ajunge si pe continentul european.

acer jade primo 2

Sursa Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).