samsung z1

Pana in acest moment Samsung a lansat un singur smartphone cu sistemul lor de operare Tizen si anume Samsung Z1. Telefonul cu ecran de 4 inch (800×480) si procesor dual core a inregistrat vanzari bune in locatii precum India.

Datorita acestui lucru, Samsung vrea sa extinda vanzarea de smartphone-uri Tizen si pe alte piete de pe glob: America, China, Rusia, Korea, Malaesia si cateva regiuni din Europa. Marele producator corean planuieste sa faca acest lucru in a doua jumatate a acestui an cu ajutorul telefonului Samsung Z2. Posibilele specificatii ale acestui smartphone il incadreaza in segmentul budget:

-Display de tip PLS TFT LCD cu rezolutia 960×540, Procesor quad core pe 32bit, 1GB RAM, Sistem de operare Tizen cu interfata Tizen 3.0 UI, Baterie de 2000 miliamperi.

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).