In mediul online au aparut noi poze cu ceea ce se banuie a fi urmatorul telefon din zona high end al celor de la Oppo, R7. In ceea ce priveste numele telefonului sau pozele existente inca nu este nimic sigur, insa daca modelul prezentat este urmatorul smartphone Oppo, device-ul cu siguranta va fi unul deosebit.

Din ceea ce se observa din poze, marginile telefonului sunt ca si inexistente. Referitor la specificatii, in acest moment sunt doar speculatii: Ecran Quad HD (2560 x 1440),  Procesor octa core, 3GB RAM, Android 5.0 Lollipop. Ramane de vazut in perioada urmatoare cum va arata telefonul si ce specificatii va avea.

oppo r7 2

oppo r7 3

oppo r7

16

Sursa: GizmoChina

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).