galaxy j5, j7

Marele producator sud coreean, Samsung, a anuntat oficial lansarea pe piata din India a smartphone-urilor de buget Galaxy J5 si Galaxy J7. Noile device-uri vor fi disponibile la precomanda de pe 23 Iulie la pretul de 190 dolari pentru Galaxy J5 si 235 dolari pentru Galaxy J7.

Samsung Galaxy J7 include un ecran de 5.5 inch cu rezolutia 720p. La interior avem un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 615 de 1.4GHz, 1.5GB RAM si 16GB stocare. Camerele foto prezente pe smartphone sunt de 13 Megapixeli cea principala (aceasta include blitz LED) si 5 Megapixeli cea frontala. Sistemul de operare preinstalat este Android 5.1 Lollipop iar bateria are capacitatea de 3000 miliamperi. Device-ul dispune de slot microSD ce suporta card de pana la 128GB.

Modelul Galaxy J5 are ecran de 5 inch 720p, procesor quad core Qualcomm Snapdragon 410 cu frecventa la 1.2GHz si baterie de 2600 miliamperi. Memoria RAM, stocarea si restul de specificatii sunt aceleasi care se regasesc si pe Galaxy J7.

Via Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).