Samsung a anuntat lansarea tabletei Galaxy Tab S2. Aceasta va fi disponibila spre vanzare la nivel global incepand de luna viitoare. Inca nu sunt informatii referitoare la pretul de achizitie.

Samsung Galaxy Tab S2 este oferita in doua variante: una cu diagonala de 8 inch ce are o greutate de 265 grame si una cu diagonala de 9.7 inch ce cantareste 389 grame. Ambele tablete masoara 5.6mm in grosime.

Samsung Galaxy Tab S2 8.0 are un ecran de 8 inch de tip Super AMOLED cu rezolutia de 2048×1536. La interior regasim un procesor octa core, 3GB RAM si 32/64GB stocare interna. Camera foto frontala este de 2.1 Megapixeli iar camera principala are un senzor de 8 Megapixeli. Bateria din dotare este de 4000 miliamperi iar sistemul de operare preinstalat este Android 5.0 Lollipop.

Varianta de Samsung Galaxy Tab S2 cu diagonala de 9.7 inch are ecran Super AMOLED cu rezolutia de 2048×1536. Bateria are capacitatea de 5870 miliamperi. Restul de specificatii sunt identice cu ale modelului cu diagonala de 8 inch.

In zona de conectivitate, ambele tablete vin in variante WiFi si 4G LTE. De mentionat este ca noile tablete Samsung sunt echipate cu scanner de amprenta.

tab s2 4

tab s2 3

Via Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).