Samsung Galaxy Tab S2 a fost anuntata recent iar noua tableta vine in doua variante: una cu ecran de 8 inch si una cu ecran de 9.7 inch. Device-ul are specificatii hardware excelente si include design si constructie premium.

Pe binecunoscutul site dedicat gadget-urilor Samsung, Sammobile.com a fost publicat un set de poze in care Samsung Galaxy Tab S2 ne este prezentat live. Pe langa imagini, avem si o lista cu preturi: Galaxy Tab S2 8.0 – varianta WiFi 400 euro, varianta LTE 470 euro; Galaxy Tab S2 9.7 – modelul WiFi 500 euro, modelul LTE 570 euro.

tab s2 5 tab s2 6 SAMSUNG CSC tab s2 8 tab s2 9

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).