Varianta de Samsung Galaxy S6 rezistenta la apa si praf este disponibila la vanzare pe teritoriul Statelor Unite. Samsung Galaxy S6 Active poate fi achizitionat de la operatorul de telefonie mobila, AT&T. La liber smartphone-ul costa 695 dolari. Daca se opteaza pentru un contract de 2 ani, pretul este de 200 dolari.

Samsung Galaxy S6 Active este disponibil in mai multe culori (gri, albastru si alb) iar specificatiile hardware sunt aproape identice cu ale Samsung Galaxy S6:

-Ecran de 5.1 inch cu rezolutia¬†Quad HD (2560×1440), procesor octa core¬†Exynos 7420, 3GB RAM, 32GB stocare interna, sistem de operare Android 5.0 Lollipop, camera foto de 16 Megapixeli si camera frontala de 5 Megapixeli.

Diferenta notabila din punct de vedere al specificatiilor intre Galaxy S6 Active si Galaxy S6 se regaseste la baterie. Samsung Galaxy S6 Active are baterie cu capacitatea de 3500 miliamperi.

samsung s6 active 1

samsung s6 active 2

samsung s6 active 3

samsung s6 active 4

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).