Recent pe internet au aparut o serie de imagini in care ne este dezvaluit ceea ce pare a fi smartphone-ul de clasa medie Samsung Galaxy J5. Din ceea ce se poate observa din imagini, smartphone-ul are un design ce se incadreaza in linia telefoanelor lansate de Samsung in ultimii doi ani. Capacul si bateria sunt de tip removable iar carcasa este din material policarbonat.

Samsung-Galaxy-J5 5

Din punct de vedere al specificatiilor, Samsung Galaxy J5 are un ecran de 5 inch cu rezolutia 720p, procesor quad core Qualcomm Snapdragon 410, 1.5GB RAM, 8GB stocare interna, slot microSD si baterie de 2600 miliamperi.

Conform zvonurilor smartphone-ul va avea preinstalat sistemul de operare Android 5.1 Lollipop iar interfata va fi noua versiune de TouchWiz, prezenta pe Samsung Galaxy S6. In zona de fotografie, Samsung Galaxy J5 are camera principala de 13 Megapixeli, iar cea frontala de 5 megapixeli. Smartphone-ul e posibil sa isi faca aparitia in perioada urmatoare.

Samsung-Galaxy-J5 1

Samsung-Galaxy-J5 2

Samsung-Galaxy-J5 3

 Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).