galaxy j5 4

Samsung Galaxy J5 este comercializat in acest moment pe piata din Germania. Telefonul este oferit de catre operatorul de telefonie mobila Orange la pretul de 235 euro.

Smartphone-ul este unul de clasa medie si include: ecran de 5 inch Super AMOLED cu rezolutia 1280×720, procesor quad core pe 64bit Qualcomm Snapdragon 410 cu frecventa la 1.2GHz, 1.5GB RAM si 8GB stocare interna.

Telefonul este echipat cu slot microSD ce suporta card de pana la 128GB. Sistemul de operare este Android 5.0 iar camerele foto sunt de: 13 Megapixeli cea principala si 5 Megapixeli cea frontala.

Samsung Galaxy J5 are baterie de 2600 miliamperi si ofera conectivitate 4G LTE.

Via Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).