galaxy j5 3

Samsung Galaxy J5, telefon ce a fost anuntat oficial in urma cu o luna, urmeaza sa fie pus la vanzare pe piata din Coreea de Sud la pretul de 260 dolari.

Alaturi de Galaxy J7, Galaxy J5 este unul dintre primele smartphone-uri Samsung ce sunt echipate cu blitz de tip LED pe partea frontala. Smartphone-ul in acest moment este comercializat in China si India.

Samsung Galaxy J5 are un ecran Super AMOLED cu rezolutie HD, procesor quad core Snapdragon 410, 1.5GB RAM, 16GB stocare interna si camera foto de 13 Megapixeli cu LED flash.

Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).