Noul smartphone OnePlus X cel mai probabil va fi prezentat oficial in cadrul evenimentului OnePlus de pe data de 27 Octombrie. Online au aparut diverse informatii despre OnePlus X iar recent au fost publicate doua poze live neoficiale cu noul device. Imaginile nu sunt foarte calitative insa ne ofera o imagine de ansamblu despre cum va arata varianta finala a OnePlus X.

Din ceea ce se observa, telefonul pare a avea spate din sticla si cadru din metal. Smartphone-ul include ecran de 5.5 inch 1080p, 3GB RAM si camera foto Sony de 13 Megapixeli.

oneplus x 1

oneplus x 2

Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).