Viitorul smartphone OnePlus X conform ultimelor informatii cel mai probabil va debuta oficial pe 29 Octombrie. Pe langa data de lansare iata ca avem si informatii in ceea ce priveste pretul.

Conform site-ului chinez Weibo (un fel de Twitter in varianta chineza) device-ul va costa in jur la 220 dolari. In ceea ce priveste specificatiile ale OnePlus X, smartphone-ul va include ecran de 5 inch Full HD, procesor quad core de 2.0GHz, 3GB RAM, 16GB stocare interna si sistem de operare Android 5.1.1 Lollipop. Camerele foto vor fi de 13 Megapixeli cea principala si 8 Megapixeli cea frontala.

oneplus-mini-x

Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).