xiaomi mi note

Potrivit oficialului Xiaomi, Lei Jun, spre sfarsitul lunii Iunie (mai exact pe data de 29) compania chineza va anunta un nou smartphone din seria Note.

Inca nu se cunosc detalii oficiale referitoare la noul smartphone Xiaomi, insa conform scurgerilor de informatii de pe mediul online, cel mai probabil e vorba despre Xiaomi Redmi Note 2.

Acest smartphone e posibil sa includa ecran de 5.5 inch cu rezolutia Full HD (1920×1080), procesor octa core MediaTek MTK6795 pe 64bit, camera principala de 13 Megapixeli si camera frontala de 5 megapixeli.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).