Samsung Galaxy A8 si-a facut aparitia online intr-un set de imagini live. Ecranul telefonului este de tip AMOLED si masoara in diagonala 5.7 inch.

Din ceea ce se poate observa din imagini, avem de-a face cu un device de dimensiuni generoase si cu margini ale ecranului extrem de subtiri. Cadrul telefonului este din metal iar partea din spate pare a fi din material policarbonat:

galaxy a 8

galaxy a 8 1

Specificatiile hardware ale Samsung Galaxy A8 ne indica faptul ca avem de-a face cu un smartphone din zona superioara. Ecranul din dotare de 5.7 inch are rezolutia Full HD (1920×1080), procesorul este un octa core Qualcomm Snapdragon 615, avem 2GB RAM, 16GB stocare interna si slot microSD.

Bateria are capacitatea de 3050 miliamperi iar sistemul de operare preinstalat va fi Android 5.1.1. Trecand in zona de fotografie, camera principala este de 16 Megapixeli iar cea frontala de 5 Megapixeli. Smartphone-ul masoara in grosime 5.9 milimetri iar greutatea totala este de 140 grame.

Samsung Galaxy A8 probabil va fi lansat la festivalul IFA din Berlin ce se desfasoara intre 4 si 9 Septembrie. Ramane de vazut cand isi va face debutul pe piata.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).