Oppo Reno12 5G review in romana – BATERIE SI AUTONOMIE
In carcasa eleganta si subtire gasim incorporat un acumulator echipat cu fast charging SuperVOOC de 80W si capacitate de 5000mAh.
Inainte de a face pasul spre testul de incarcare, va mentionam cateva aspecte prezente in setarile bateriei. Un aspect foarte util este posibilitatea de limitare a incarcarii full la valoarea de 80%.
Acest lucru ajuta mult atunci cand pui la incarcat telefonul si apoi pur si simplu uiti de el. Device-ul va ramane blocat la 80% iar in timp acest aspect o sa ajute in ceea ce priveste ‘sanatatea’ acumulatorului.
INCARCARE
Incepem cu partea de incarcare prin a va spune ca smartphone-ul nu vine cu incarcator in dotarea standard. Testul de incarcare a fost realizat cu un adaptor de 68W. Va reamintim ca telefonul suporta o incarcare de maxim 80W.
Cu incarcatorul de 68W, pragul 5% – 95% a fost realizat in 51 de minute. Destul de rapid. Probabil ca prin utilizarea unui incarcator 80W, incarcarea full este realizata in sub 40 de minute.
ANIMATIE INCARCARE
AUTONOMIE CU ECRANUL SETAT LA REFRESH ‘Auto Select’ (max 120Hz)
Testarea autonomiei a fost facuta cu ajutorul aplicatiei PCMark. Benchmark-ul a rulat continuu pentru 17 ore si 38 de minute, ceea ce este impresionant. Ne putem astepta la o autonomie reala la utilizare intensa continua de cel putin 12 ore.
Oppo Reno12 5G review in romana – CONECTIVITATE SI SENZORI
Pe partea de conectivitate, terminalul lasa o impresie excelenta 🙂
FISA TEHNICA
# 5G, 4G, WiFi 802.11 ax, Bluetooth 5.4 (LDAC), USB C 2.0, NFC
# Dual SIM, MicroSD, WiFi display, GPS/GLONASS/Galileo/Beidou/QZSS
# Altele – scanner amprente (in ecran), deblocare/recunoastere faciala
# Senzori – compas, proximitate, accelerometru, gravitatie, giroscop, pedometru, infrarosu
# Lipsuri – fara jack 3.5mm
Oppo Reno12 5G review in romana – AMBALAJ SI ACCESORII
In dotarea standard, terminalul include cablu, cheita pentru SIM, folie display (preaplicata) si documentatie. Pacat ca din dotarea standard a fost exclus incarcatorul.