Oppo Reno11 F 5G review in romana – CAMERA FOTO SECUNDARA

Oppo Reno11 F 5G review in romana

SPECIFICATII

# Senzor 32-megapixeli, F2.4, FOV 90 grade, lentile 5P, tehnologie fixed focus, captura video 4K 30fps

GALERIE FOTO (zi si noapte)

Pe partea de fotografiere, camera selfie 32MP lasa o impresie buna ­čÖé Pozele capturate pe timp de zi sunt detaliate, clare, luminoase si excelent colorate. Se evidentiaza modul foto portret, care capteaza niste poze foarte reusite ­čÖé

Legat de fotografierea pe timp de noapte, pentru cele mai bune rezultate, este nevoie ca in jur sa fie conditii bune de lumina. Fotografiile realizate astfel arata multumitor. Daca in jur lumina este asa si asa, pozele ies un pic cam intunecate.

FILMARI

4K 30fps pe timp de zi

Captura video selfie 4K 30fps este una reusita. Imaginea este clara, detaliata, luminoasa, frumos colorata si decent de stabila.

 

INTERFATA CAMERA FOTO

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).