Smartphone-ul OnePlus 3 este una dintre cele mai atractive aparitii de pe 2016. Device-ul propune o configuratie cu specificatii high-end (6GB RAM, Snapdragon 820) si este oferit cumparatorilor la pretul excelent de 399 euro.

oneplus 3 4

Dispozitivul mobil a fost lansat pe data de 14 Iunie. Dupa doar 5 luni trecute, se pare ca OnePlus planuieste sa aduca o varianta cu specificatii imbunatatite semnificativ. Urmatorul model va fi intitulat OnePlus 3 Plus.

OnePlus 3 Plus o sa fie cel mai puternic smartphone al firmei chineze OnePlus

Principalul aspect de atractie al acestui viitor device high-end este fara indoiala display-ul cu rezolutie Quad HD, in speta 2560×1440 pixeli.

Afisajul Quad HD cu diagonala de 5.7-inch are nevoie de putere hardware serioasa iar drept urmare firma chineza va apela la cel mai performant procesor de pe piata, si anume chip-ul quad-core Qualcomm Snapdragon 821.

oneplus 3 3

O asemenea configuratie necesita resurse de energie semnificative, iar acestea vor fi furnizate de acumulatorul de capacitate excelenta la 3900mAh. Bateria va integra tehnologia de incarcare rapida.

O noutate importanta pe smartphone-ul OnePlus 3 Plus este camera foto duala. Inca nu se cunoaste cati megapixeli ruleaza camera.

Smartphone-ul nu va duce lipsa de 6GB memorie RAM si memorie interna de cel putin 64GB. Pe lista cu echipamente vom mai gasi senzorul de amprente, portul USB tip C, corpul metalic cu finisaje elegante si cel mai probabil sistemul de operare Android 7.0 Nougat.

OnePlus 3 Plus se anunta a fi un device cu specificatii de top. Configuratia inca nu e batuta in cuie iar de indata ce OnePlus va anunta device-ul in mod oficial, este posibil ca acesta sa vina cu specificatii diferite.

Noi vom fi pe faza cand vor aparea noi detalii despre acest device si le vom publica pe site in cel mai scurt timp posibil, asa ca ramaneti conectati cu GadgetLab.

Via: Androidblog.it

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).