nexus 6p

Varianta de 128GB stocare a proaspatului lansat Nexus 6P, smartphone realizat de Google in colaborare cu Huawei, este disponibil la vanzare in acest moment pe magazinul online al Huawei. Device-ul poate fi precomandat pentru suma de 650 dolari.

Nexus 6P este unul dintre cele mai reusite smartphone-uri lansate de Google. Telefonul ruleaza ultima varianta a sistemului de operare Android, 6.0 Marshmallow, si include specificatii hardware de top: ecran de 5.7 inch cu rezolutia 2560×1440, procesor octa core Qualcomm MSM8994 Snapdragon 810 cu frecventa la 2.0GHz, 3GB RAM, camera foto de 12 Megapixeli si port USB de tip C.

Via Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).