Recent lansatele Nexus 5X si Nexus 6P sunt considerate a fi printre cele mai reusite smartphone-uri de la Google. Ambele ruleaza cel mai nou sistem de operare Android, varianta 6.0 Marshmallow si includ componente hardware de top. Nexus 5X este realizat in parteneriat cu LG iar Nexus 6P cu Huawei.

Ambele telefoane sunt echipate cu porturi USB de tip C precum si cu cabluri de incarcare compatibile cu noul standard USB. Recent celebrul YouTouber Marques Brownlee a descoperit faptul ca prin conectarea Nexus 6P la Nexus 5X prin intermediul cablului USB de tip C, Nexus 6P incarca bateria celuilalt smartphone.

nexus phones

Via Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).