Laptop-urile de gaming MSI sunt niste gadget-uri deosebite. Ele vin cu super design si integreaza cele mai noi tehnologii. Ultimul laptop MSI dedicat pentru jocuri este foarte special.

MSI GT72S G Tobii 1

MSI GT72S G Tobii este primul laptop din lume ce vine echipat cu tehnologie de urmarire a ochilor. Va intrebati oare la ce foloseste aceasta functie? Tehnologia Tobii de urmarire a ochilor permite o interactiune mai buna cu laptop-ul.

Intr-un joc tehnologia Tobii permite tintirea unui inamic sau a unui obiect folosind doar privirea. Jocul poate fi pauzat prin focusarea ochilor sau privind in afara ecranului.

Sunt destul de multe jocuri ce suporta Tobii: Assassin’s Creed Syndicate, Assassin’s Creed Rogue, ArmA III, Elite Dangerous, Tom Clancy’s The Division si altele.

MSI GT72S G Tobii 3

Aceasta tehnologie poate fi folosita si in sistemul de operare Windows 10. Prin scanarea ochilor de catre laptop, utilizatorul se poate loga in sistemul de operare.

In Windows cu ajutorul Tobii se pot selecta sau sterge fisiere folosind doar privirea. Se poate face zoom si inclusiv selectarea de diferite foldere sau ferestre.

MSI GT72S G Tobii 2

MSI GT72S G Tobii este o masinarie pentru gaming foarte performanta. Laptop-ul are la interior unul dintre cele mai rapide procesoare pentru notebook-uri.

Acesta este un quad core Intel Core i7 6820HK ce lucreaza la frecventa maxima de 3.6GHz. Cantitatea de memorie RAM este pur si simplu ridicola. Avem un total de 32GB DDR4 cu frecventa de 2133MHz.

Bestia are o placa video extrem de capabila. Modelul este NVIDIA GeForce GTX 980M cu 8GB GDDR5. Placa video poate duce cele mai noi jocuri la detalii maxime cu 60fps.

Laptop-ul are tastatura iluminata care dupa parerea mea arata extrem de bine. Ecranul este unul cu diagonala mare. Acesta are 17.3 inch si rezolutie Full HD.

MSI GT72S G Tobii este un laptop impresionant atat la interior cat si la exterior. Din pacate ultimele tehnologii si super dotarile vin cu un pret foarte ridicat. Gadget-ul se vinde in SUA pentru 2600 dolari.

MSI GT72S G Tobii 4

Specificatii pentru MSI GT72S G Tobii

  • Ecran de 17.3 inch 1920×1080
  • Procesor Intel Core i7 6820HK de 2.7GHz (3.6GHz in mod turbo)
  • 32GB RAM DDR4 cu frecventa de 2133MHz
  • Hard disk de 1TB, SSD de 256GB pe interfata PCIe
  • Placa video NVIDIA GeForce GTX 980M cu 8GB GDDR5
  • Tehnologie Tobii de urmarire a ochilor
  • Sistem de operare Windows 10
  • Unitate optica Blu-Ray writer
  • 2 porturi LAN Gigabit, WiFi dual band

MSI GT72S G Tobii 5

MSI GT72S G Tobii 6

Sursa: Hexus.net Newegg.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).