Mult asteptatul LG G5 va fi anuntat pe data de 21 Februarie. Noul smartphone va integra cele mai noi tehnologii si componente ultra performante.

LG a confirmat faptul ca G5 va include un ecran de tip Always On. Inca nu se stie exact daca acest ecran va fi unul care va functiona non stop insa stim sigur ca pe el vor fi afisate informatii precum ceas, data, diverse notificari, apeluri ratate, mesaje sau email-uri. Toate aceste informatii vor fi afisate pe ecranul lui LG G5 fara ca ecranul mare principal sa porneasca.

lg g5

Ecranul de tip Always On este posibil sa ajunga si pe Samsung Galaxy S7. Smartphone-ul Samsung va aparea tot pe 21 Februarie.

In ceea ce priveste restul de specificatii hardware pentru LG G5, inca nu se cunosc detaliile oficiale. Cu toate acestea au aparut tot felul de informatii legat de hardware-ul care va fi instalat pe terminalul LG.

Smartphone-ul e posibil sa includa ecran de 5.5 sau 5.6 inch cu rezolutia QHD, 2560×1440. Marginile ecranului vor fi extrem de subtiri iar la interior LG G5 va fi dotat cu unul dintre cele mai performante procesoare pentru telefoanele mobile, Qualcomm Snapdragon 820.

Memoria RAM de pe gadget va fi cel mai probabil de 4GB. Ramii vor fi de cea mai noua generatie de tip DDR4. In partea din spate smartphone-ul va avea senzor de amprenta, doua camere foto iar pe partea laterala buton de volum.

Pana pe 21 Februarie mai este putin. Eu unul sunt extrem de nerabdator ca LG G5 si Samsung Galaxy S7 sa fie prezentate oficial si sa fie aduse cat de repede in Romania.

Via: Gsmarena.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).