Uite Motorola Moto G53 5G review in romana. Primim weekend-ul cu zambetul pe buze si va aducem ceva cool si interesant ­čÖé De ceva vreme avem la butonare noul terminal mid-range Moto G53 5G al celor de la Motorola.

In aceasta zi de Vineri va prezentam pe larg toate gandurile ramase despre device de pe urma perioadei de teste. Va precizam ca telefonul este elegant, bine echipat si destul de puternic. Pe langa acestea, avem de-a face cu un terminal accesibil. Inchidem aici scurta parte introductiva si dam drumul la treaba. Va dorim o lectura cat mai placuta.

Motorola Moto G53 5G review in romana

Motorola Moto G53 5G review in romana – DESIGN

Motorola Moto G53 5G review in romana
Smartphone-ul are un design placut privirii si o constructie solida. Carcasa este din plastic iar in buna traditie pentru un device Motorola, telefonul nu duce lipsa de protectie IP52 (durabilitate la praf si stropiri cu apa). Culoarea terminalului este un albastru inchis (denumirea oficiala este de ink blue), care arata foarte bine.

Motorola Moto G53 5G review in romana
Cu device-ul expus la o sursa de lumina, pe spate isi fac aparitia fulgi marunti de nea (daca se poate spune asa).

Plasticul are nuanta mata care retine greu urmele de amprente si praf. Ne orientam privirea inspre partea de sus iar aici gasim modulul camerei principale, care poseda un look elegant. Mai jos avem logo-ul Motorola.

Motorola Moto G53 5G review in romana
Terminalul etaleaza un profil slim de 8.19mm. Remarcam rama device-ului (din plastic) care este ‘vopsita’ in ton cu partea din spate.

Motorola Moto G53 5G review in romana

Motorola Moto G53 5G review in romana
Facem trecerea catre partea frontala. Aici ne saluta un ecran echipat cu 6.5 inci, format 20:9 si perforatie pozitionata sus pe mijloc.

Motorola Moto G53 5G review in romana

Motorola Moto G53 5G review in romana – ALTE DETALII DE DESIGN

Motorola Moto G53 5G review in romana

Deasupra ecranului este asezat difuzorul pentru apeluri. Va precizam ca pe timpul testarii, semnalul a fost bun (Cluj Napoca) iar sunetul in convorbiri este excelent.

Ecranul este inconjurat pe margini de jur imprejur de o dunga neagra subtire din plastic.

Spatele din plastic are suprafata plata. Observam ca si pe spate dispozitivul este inconjurat pe margini de o dunga din plastic (si ea are profil slim).

Modulul camerei principala arata bine. Ele iese usor in afara carcasei din plastic.

Motorola Moto G53 5G review in romana

Pe marginea dreapta sunt pozitionate inspre partea de sus butoanele pentru ajustare volum (ofera un feedback bun la apasare) si butonul de pornire/oprire, care incorporeaza scanner de amprente. Va mentionam ca senzorul de amprente este rapid si precis.

Configurarea sa este un procedeu simplu si rapid. Va spunem ca pentru a debloca smartphone-ul, se poate utiliza si deblocarea faciala. Face unlock-ul functioneaza bine in conditii medii si bune de luminozitate.

Pe marginea din partea de jos gasim insirate (de sus in jos) unul din cele 2 difuzoare, portul USB C 2.0, un microfon si jack-ul 3.5mm.

Ne mutam privirea spre marginea de sus iar aici intalnim cel de-al 2-lea microfon si inscriptia Dolby Atmos.

Motorola Moto G53 5G review in romana – AUDIO

Motorola Moto G53 5G review in romana

Telefonul dispune de urmatoarele dotari audio: boxe stereo (una jos, alta in difuzorul pentru apeluri) cu optimizare Dolby Atmos, jack 3.5mm si 2 microfoane.

Sunetul redat de cele 2 boxe este bun. Volumul este destul de puternic, avem un sunet suficient de clar iar boxele nu distorsioneaza cand sunt date la maxim.

Apropo de jack-ul 3.5mm, el scoate un sunet placut (testat cu niste casti decent de performante).

Pages: 1 2 3 4 5 6 7
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).