Uite Motorola Moto G23 review in romana. Inchidem luna Martie cu recenzia pentru un terminal mid-range Motorola nou (lansat pe final de luna Ianuarie), elegant, bine echipat si accesibil. Modelul in cauza poarta numele de Moto G23. In urma perioadei de testare, smartphone-ul ne capturat atentia prin diverse aspecte.

Aici scoatem in evidenta bateria destul de performanta (incarcare si autonomie), conectivitatea atractiva, boxele stereo galagioase, configuratia decenta si panoul LCD cu refresh 90Hz. ‘Suna’ bine ? Noi suntem convinsi ca da ­čÖé Gata cu introducerea. A sosit momentul sa demaram partea de review. Va dorim sa aveti parte de o lectura cat mai relaxanta.

Motorola Moto G23 review in romana

Motorola Moto G23 review in romana – DESIGN

Motorola Moto G23 review in romana
Smartphone-ul are un design placut, o constructie solida (carcasa din plastic) si protectie IP52 pentru durabilitate la praf si stropiri cu apa. Modelul primit de noi pentru testare este de culoare albastru metalizat (steel blue este denumirea oficiala a culorii). Spatele retine urmele de amprente (nu exagerat), are aderenta buna in palma/mana si este comfortabil la manevrare.

Motorola Moto G23 review in romana
Cu partea din spate scaldata in lumina soarelui (sau orice alta sursa de lumina), device-ul capata o nuanta de albastru care arata foarte cool ­čÖé

Motorola Moto G23 review in romana
Terminalul are profil de 8.19mm, ceea ce este destul de slim.

Motorola Moto G23 review in romana
Ne mutam in partea din fata iar aici ne primeste cu bratele deschise un ecran dotat cu 6.5 inci, format 20:9 si perforatie asezata pe mijlocul partii de sus.

Motorola Moto G23 review in romana

Motorola Moto G23 review in romana

Motorola Moto G23 review in romana – ALTE DETALII DE DESIGN

Motorola Moto G23 review in romana

Deasupra ecranului este amplasat difuzorul pentru apeluri. Va mentionam ca pe durata testarii, semnalul a fost ok iar sunetul in convorbiri este si el bun.

Pe marginea stanga gasim in partea de sus un slot triplu (Dual SIM + MicroSD).

Pe marginea dreapta tot in partea de sus zarim tastele pentru ajustare volum si butonul de pornire/oprire, care integreaza senzor de amprente. Va informam ca senzorul este rapid si precis (nimic iesit din comun pentru un terminal Motorola ­čÖé ).

Butoanele lasa un feedback bun la apasare si se simt a fi destul de solide/rezistente. Revenim la deblocarea device-ului si va spunem ca terminalul are si functie face unlock. Ca de obicei, deblocarea faciala nu merge pe intuneric, insa functioneaza bine in conditii medii si bune de luminozitate.

Motorola Moto G23 review in romana

Pe marginea din partea de jos intalnim (de sus in jos) unul din cele 2 difuzoare, portul USB C 2.0 si un microfon. Pe marginea din partea de sus avem (de sus in jos) jack-ul 3.5mm, inscriptia Dolby Atmos si cel de-al 2-lea microfon.

Capacul din spate etaleaza un profil plat. Observam faptul ca spatele este inconjurat pe margini de jur imprejur de o dunga subtire vopsita in albastru (in ton cu partea din spate si rama device-ului).

Modulul camerei principale este elegant si iese usor in afara corpului din plastic.

Display-ul este inconjurat pe margini de jur imprejur de o dunga din plastic (de culoare neagra).

Motorola Moto G23 review in romana – AUDIO

Motorola Moto G23 review in romana

Pe partea de audio, smartphone-ul poseda boxe stereo cu optimizare Dolby Atmos, 2 microfoane si jack 3.5mm.

Boxele din dotare suna bine ­čÖé Volumul este unul destul de puternic, sunetul este clar iar cu volumul dat la maxim, difuzoarele nu distorsioneaza. Parca la volum maxim, boxele accentueaza un pic frecventele inalte, insa nu este ceva care sa deranjeze.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).