droid maxx 1

Alaturi de Droid Turbo 2, Motorola a lansat pe piata din SUA smartphone-ul Droid Maxx 2. Avem de-a face cu un device ce poate fi pozitionat in zona superioara a clasei midrange.

Motorola Droid Maxx 2 are display cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie 1920×1080. Camera foto principala are senzor de 21 Megapixeli si include blitz LED. Camera frontala este de 5MP.

La interior noul telefon Motorola are procesor octa core Qualcomm Snapdragon 615 de 1.7GHz, 2GB RAM, 16GB stocare si o baterie de capacitate generoasa, 3630 miliamperi.

Sistemul de operare preinstalat este Android 5.1.1 Lollipop. In viitorul apropiat Motorola Droid Maxx 2 va primi actualizarea la Android 6.0 Marshmallow.

Telefonul isi va face debutul pe piata in data de 29 Octombrie la pretul de 384 dolari.

Sursa 1 Sursa 2

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).