letv 2

Producatorul chinez LeTV a anuntat lansarea smartphone-ului Le 1S. Device-ul impresioneaza datorita carcasei metalice, specificatiilor hardware din zona high end si nu in ultimul rand datorita pretului foarte bun.

Carcasa metalica de pe LeTV Le 1s este de tip unibody si masoara 7.5 milimetri in grosime. Pltaforma hardware este compusa din: procesor octa core MediaTek Helio X10 de 2.2GHz, 3GB RAM si 32GB stocare.

Ecranul IPS de 5.5 inch in diagonala are rezolutie Full HD. Camera foto principala este de 13MP si include blitz LED iar camera frontala de 5MP are in dotare lentile cu unghi larg.

Pe partea din spate LeTV Le 1s include senzor de amprenta. Greutatea totala a device-ului este de 169 grame. Sistemul de operare preinstalat este Android 5.1.1 iar interfata este EUI.

Smartphone-ul va fi disponibil prima data in China si India incepand din 3 Noiembrie la pretul de 173 dolari.

letv 4

letv 3

Sursa Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).