Producatorul taivanez de carcase pentru PC, Lian Li, a anuntat lansarea a carcaselor de tip desk DK-Q2 si DK-03. Cele doua carcase sunt fabricate din aluminiu iar zona de deasupra este acoperita cu sticla ranforsata. Diferenta dintre cele doua modele este faptul ca carcasa DK-03 poate gazdui doua sisteme PC, iar DK-Q2 un singur sistem.

Ambele modele dispun de tava (tray) de tip removable pentru placa de baza. Cable management-ul poate fi realizat extrem de eficient datorita faptului ca ambele tavi pentru placa de baza permit utilizatorilor sa redirectioneze cablurile pe dedesubtul acestora.

In ceea ce priveste componentele hardware ce pot fi instalate, cele doua carcase permit instalarea de cooler pentru procesor cu inaltimea de pana la 90mm si placi video cu lungimea de pana la 440mm. Lian Li DK-Q2 suporta o placa de baza cu format ATX iar modelul DK-03 ofera utilizatorului posibilitatea de instalare a doua placi de baza: una cu format ATX si una de tip mini-ITX.

Modelul DK-03 permite montarea de pana la 10 hard disk-uri de 3.5 inch si 10 unitati SSD de 2.5 inch. Lian Li DK-Q2 suporta pana la 7 hard disk-uri de 3.5 inch si 8 unitati SSD de 2.5 inch.

Racirea este asigurata de 4 ventilatoare de 120mm, acestea regasindu-se pe ambele modele. DK-Q2 si DK-03 suporta sisteme de racire pe apa.

Interiorul carcaselor poate fi iluminat datorita kit-ului RGB de iluminare. Kit-ul este un accesoriu ce trebuie achizitionat separat.

In ceea ce priveste disponibilitatea si pretul celor doua carcase de tip desk, Lian Li DK-Q2 costa 990 dolari iar modelul DK-03 1490 dolari. Carcasele vor fi disponibile la vanzare in SUA spre sfarsitul lunii Iunie.

DK-Q2

DK-Q2 1

DK-Q2 2

DK-Q2 3

DK-03

 

 

DK-03 3

DK-03 4

DK-03 2

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).