Sony a anuntat lansarea a 2 noi televizoare cu sistem de operare Android. Cu ce ies in evidenta noile device-uri este faptul ca sunt extrem de subtiri. Modelul Sony X900C masoara in grosime doar 5.08 mm. Practic acest model este la fel de subtire ca si un smartphone de noua generatie.

Televizorul Sony X900C va include doua variante cu diagonale de 55 inch si 65 inch. In ceea ce priveste preturile, modelul de 55 inch va costa 2500 dolari iar cel de 65 inch 4000 dolari. Sony X910C are diagonala de 75 inch iar pretul de achizitie este de 5500 dolari.

Toate modelele de televizoare au ecran cu rezolutia 4K si tehnologie de imagine Triluminos, sistem de operare Android TV si procesor de imagine X1. Sony X900C va fi disponibil incepand cu luna Iulie iar modelul X910C isi va face aparitia in decursul verii.

sony

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).