Intex Aqua Shine 4G este noul dispozitiv inteligent lansat de Intex pentru clientii fideli din India. Terminalul prezentat recent intampina utilizatorii cu un pachet de dotari generos si pret de achizitie accesibil.

Intex Aqua Shine 4G 1

Smartphone-ul are la bord display cu dimensiune de 5 inch. Afisajul de calitate inalta utilizeaza tehnologie IPS si vine cu rezolutia HD, 1280×720 pixeli. Display-ul poate afisa 16.7 milioane culori si ofera o densitate de pixeli cu valoarea apreciabila de aproape 300ppi (293.72ppi).

Aqua Shine 4G este compatibil cu functia 4G LTE, dedicata internetului mobil de viteza superioara. Smartphone-ul ofera utilizatorilor si conectivitate Dual SIM.

Intex Aqua Shine 4G 2

Platforma hardware are in componenta un „motor” cu destul de multi cai putere. Intex a optat pentru procesorul cu 4 nuclee MediaTek MT6735V/WP pe 64-biti tactat la 1.3GHz.

In segmentul de memorie, intalnim 2GB de RAM si 16GB de memorie interna. Producatorul nu au uitat sa doteze telefonul cu slot dedicat cardurilor microSD de pana la 32GB.

Intex Aqua Shine 4G 3

Punctul forte al acestui nou smartphone este departamentul foto. Camera principala vine garnisita cu senzor OmniVision de 8-megapixeli, flash LED dual, lentile 4P si autofocus.

Amatorilor de poze selfie le este pus la indemana o camera frontala cu 5-megapixeli. In mod surprinzator, camera selfie dispune de flash LED.

Configuratia bogata in echipamente are la baza acumulatorul cu 3000 mAh. Bateria tine in standby pana la 200 ore iar la convorbirile telefonice duce pana la 5 ore.

Intex Aqua Shine 4G 4

Sistemul de operare prezent pe Intex Aqua Shine 4G este Android in varianta 5.1 Lollipop. Pe lista cu echipamente de conectivitate mai gasim WiFi 802.11a/b/g/n, Bluetooth 2.1, GPS/AGPS si microUSB.

Terminalul este disponibil in culorile gri sau auriu. Carcasa are profil slim, 9.5mm grosime, iar greutatea device-ului este de 158 grame. Pretul recomandat de producator este in jur la 114 dolari.

Via: Phonesreview.co.uk Sursa: Intex

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).