Intex a lansat pentru clientii din India un nou model cu look modern si care dispune de un pachet de dotari destul de generos. Smartphone-ul prezentat de producator se numeste Intex Aqua Lions 3G.

Intex Aqua Lions 3G

Avem in fata un terminal de buget ce dispune sub capota de procesor quad core la 1.2GHz si 1GB de memorie RAM. Aplicatiile si sistemul de operare Android 5.1 Lollipop sunt stocate pe o memorie interna la 8GB.

Daca cei 8GB se dovedesc a nu fi de ajuns, salvarea vine din partea slotului microSD, in care se pot instala carduri marisoare de pana la 32GB.

Carcasa din plastic de un nivel calitativ decent este construita in jurul ecranului cu diagonala la 5 inch si rezolutie 1280×720 pixeli. Display-ul are tehnologie IPS ce ii confera unghiuri de vizualizare excelente.

Intex Aqua Lions 3G 1

Intrand pe zona de foto, Aqua Lions 3G are in componenta echipamente destul de bune. Pozele sunt realizate gratie camerei principale cu senzor de 5 megapixeli.

Pentru pozele facute in locuri cu iluminare scazuta, flash-ul LED din dotare se dovedeste a fi foarte util. Camera pentru poze selfie are la bord senzor la 2 megapixeli.

Configuratia entry level suficient de potenta este alimentata cu energie de un acumulator mare la 3500mAh. Este de apreciat faptul ca Intex a depus efortul de a instalat in smartphone o baterie de capacitate asa mare.

Intex Aqua Lions 3G 2

Intex Aqua Lions 3G poate fi achizitionat in culorile alb, sau gri iar pretul este de 75 dolari.

Intex Aqua Lions 3G specificatii

  • Display IPS 5 inch 1280×720
  • Procesor quad core 1.2GHz
  • 1GB de RAM, 8GB memorie interna, slot microSD
  • Camera principala 5MP
  • Camera selfie 2MP
  • Android 5.1 Lollipop
  • Acumulator 3500mAh
  • Dual SIM, 3G HSPA+, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS

Via: Fonearena.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).