Uite Infinix Hot 40 Pro pareri si pret in Romania. Astazi avem ceva interesant pentru cititorii/vizitatorii site-ului nostru 🙂 In acest proaspat articol analizam rapid si in detaliu (daca este posibil asa ceva 🙂 ) un nou terminal mid-range buget. Este vorba despre smartphone-ul Hot 40 Pro al brand-ului chinezesc Inifinix. Prima data evidentiem detalii despre pret.

Device-ul este la vanzare pe online-ul din Polonia (site-ul mediaexpert.pl) pentru suma echivalenta cu 201 euro. Ne putem astepta ca device-ul sa ajunga curand in Romania pentru pretul de aproximativ 1000 lei. Va tinem la curent in legatura cu acest aspect.

Legat de hardware-ul prezent pe device, avem diverse dotari interesante 🙂 Dintre acestea mentionam panoul LCD de refresh inalt, bateria performanta si configuratia destul de puternica. Apoi, mai avem conectivitate bine pusa la punct si camere perfect decente. Nu-i rau 🙂 Cu aceste aspecte precizate, oprim partea introductiva si pornim la drum cu analiza device-ului. Tot ce ne mai ramane de facut este sa va uram o lectura cat mai placuta.

[UPDATE 15-04-2024] Terminalul Hot 40 Pro este la vanzare pe site-ul cel.ro pentru suma de 1000 lei (8GB RAM/256GB).

Infinix Hot 40 Pro pareri

Infinix Hot 40 Pro pareri – PUNCTE HARDWARE PRO

1. Configuratie – chipset MediaTek Helio G99, 8GB RAM LPDDR4X + 256GB stocare UFS 2.2

2. Display – panou LCD 6.78 inci, 2460×1080 pixeli, refresh max 120Hz (optiune de refresh 90Hz), rata touch sampling 240Hz, luminozitate max 500 niti, raport ecran/corp de aproape 85%,perforatie sus pe mijloc

3. Baterie – 5000mAh + fast charging 33W

4. Conectivitate – 4G, NFC, WiFi 802.11 ac, Bluetooth 5.0, Dual SIM, MicroSD dedicat, jack 3.5mm, Radio FM, GPS/AGPS/GLONASS, scanner amprente (in tasta de power), deblocare faciala

5. Camere – principala Samsung HM6 108MP, video 2K/1440p 30fps; frontala 32-megapixeli, flash LED, video 2K 30fps

6. Cateva alte aspecte cool – boxe stereo, certificari audio Hi-Res si DRM Widevine L1

CATEVA OBSERVATII

Fisa tehnica cu cele enumerate contine multe elemente atractive 🙂 Haideti ca impreuna sa exploram cateva din ele.

Incepem cu partea de configuratie. Dansa arata bine 🙂 De fiecare data cand ne-am intersectat cu procesorul Helio G99, noi am avut parte doar de experiente pozitive (performante bune). In ceea ce priveste device-urile cu Helio G99 testate, va enumeram 3 device-uri 🙂 Avem Unihertz 8849 Tank 2 (review), Motorola Moto G72 si Xiaomi Redmi Pad (review).

Trebuie spus faptul ca principalul atu al procesorului Helio G99 nu este performanta, ci consumul mic de energie. Toate device-urile cu HG99 testate s-au comportat excelent pe segmentul de autonomie.

Legat de stocare si memorie, setup-ul 8GB RAM + 256GB UFS 2.2 prezent pe modelul Infinix este foarte bun 🙂 In ultima perioada, am remarcat ca producatorii au adoptat diverse tendinte hardware. Trend-ul pe care noi nu-l agreeam este lipsa MicroSD si jack 3.5mm. Suntem convinsi ca impartasiti opinia noastra 🙂

Insa, terminalele mid-range lansate cu mult RAM si minim 128GB stocare este un trend pe care noi il imbratisam 🙂 Referitor la acest aspect, va mentionam ceva cool 🙂 Echipa GadgetLab a avut la review cateva terminale mid-range (buget) echipate cu mult RAM si stocare (12GB/256).

Astfel ca, nu putem rata ocazia de va spune ca noi am testat Motorola Moto G54 5G Power si Motorola Moto G84 5G (review). Va dorim lecturi placute 🙂

Infinix Hot 40 Pro pareri

Infinix Hot 40 Pro pareri

Spunem la revedere partii de configuratie si primim cu bratele deschise ecranul 🙂 Si acest punct hardware este unul care lasa o impresie buna 🙂 Avem un display LCD mare (pentru unele persoane asta nu este un plus) si decent de luminos (500 niti). Apoi, partea de caracteristici este ok (rezolutie FHD+, refresh 120Hz etc).

In ceea ce priveste acumulatorul, si din acest punct de vedere terminalul Hot 40 Pro este bine pus la punct 🙂 Setup-ul 5000mAh + incarcare 33W este unul potent cu care noi ne-am intalnit des de cand testam si compunem review-uri pentru telefoane.

Printre smartphone-urile cu 5000mAh si fast charging 30/33W testate, aducem in prim plan 4 modele. Avem Motorola G23, Motorola G73 5G, Redmi Note 12 5G (review) si Redmi Note 12 4G (review).

Despre restul de aspecte hardware (conectivitate, boxe stereo, camere) avem doar lucruri bune de spus 🙂 Apropo de camere, ne pare bine sa vedem ca cea principala si frontala sunt capabile de captura video 1440p 30fps. Felicitam producatorul pentru acest aspect.

CONCLUZIE

Infinix Hot 40 Pro este un terminal bun 🙂 Device-ul arata placut, este bine echipat si suficient de performant. Legat de cost achizitie, pretul echivalent cu 201 euro (in jur de 1000 lei) este decent, insa parca o idee cam mare. Cel mai bine pentru device este sa fie asezat in pragul de pret 850 – 900 lei.

UITE RESTUL DE SPECIFICATII TEHNICE

  • Sistem de operare Android 13 cu interfata XOS 13.5
  • Senzori – accelerometru, compas, giroscop, lumina, proximitate
  • 168.6×76.6×8.25 mm si 199 grame
  • Carcasa din plastic; culori – galben, negru, albastru, verde

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).