Uite Xiaomi Redmi Pad review in romana si impresii. Astazi avem ceva special pentru persoanele care indragesc tabletele ­čÖé De ceva vreme avem in ‘laboratorul’ de testare noua tableta mid-range Redmi Pad a celor de la Xiaomi.

Azi va prezentam pe larg si in detaliu toate gandurile cu care noi am ramas de pe urma perioadei de testare. Va precizam ca device-ul capteaza atentia prin diverse aspecte: are corp metalic, sistem audio compus din 4 boxe, ecran LCD 2K 90Hz, chipset Helio G99, baterie de 8000mAh etc.

Ce parere aveti ? Noi credem ca ‘suna’ foarte bine ­čÖé Convinsi ca am reusit sa va starnim la maxim interesul, ne oprim aici cu partea introductiva si demaram segmentul de prezentare device. Tot ce ne mai ramane de facut este sa va uram o lectura cat mai placuta.

Redmi Pad review in romana

Redmi Pad review in romana – DESIGN

Redmi Pad review in romana

Tableta impresioneaza cu design-ul premium full metalic. Carcasa arata superb si este foarte solida. Constructia din metal ofera un feeling placut de greutate, specific oricarui device cu asamblare premium.

Apropo de greutate, va precizam ca tableta cantareste sub 450 grame (445), ceea ce nu este rau deloc pentru un device de peste 10 inci. Culoarea corpului metalic este o combinatie intre gri si argintiu. Noi credem ca arata foarte bine.

Redmi Pad review in romana

Pe spatele device-ului gasim urmatoarele elemente – modul camera principala (arata elegant) si logo-ul Redmi.

Redmi Pad review in romana

Corpul metalic poseda colturi frumos rotunjite.

Redmi Pad review in romana

Ne bucuram sa va anuntam ca pe spatele metalic sunt greu vizibile urmele de amprente si praf. Acestea pot fi observate doar cand tableta este expusa la o sursa de lumina.

Redmi Pad review in romana

Facem pasul catre partea frontala iar aici ne intampina un ecran echipat cu diagonala de 10.61 inci si format 5:3. Legat de camera frontala, observam ca ea este pozitionata pe mijlocul dungii negre de sus.

Redmi Pad review in romana – ALTE DETALII DE DESIGN

Display-ul este inconjurat pe margini de jur imprejur de o dunga negra din plastic.

Corpul metalic poseda design de tip unibody. Observam faptul ca spatele dispune de suprafata plata.

 

Pe marginea stanga gasim urmatoarele: butonul de pornire/oprire (din metal), 2 din cele 4 difuzoare si inscriptia Dolby Atmos.

Pe marginea dreapta avem alte 2 difuzoare si portul USB C.

Dunga din partea de jos nu contine niciun element. Pe marginea din partea de sus gasim slotul MicroSD, 2 microfoane si tasta pentru ajustare volum (din metal).

Redmi Pad review in romana

Modulul camerei principale iese usor in afara corpului metalic. El (modulul) are un aspect elegant.

In ceea ce priveste profiul tabletei, ea masoara 7.05mm grosime.

Redmi Pad review in romana – AUDIO

Redmi Pad review in romana

Dispozitivul are un sistem audio compus din 4 boxe, optimizare cu tehnologia Dolby Atmos si certificari Hi-Res audio si Hi-Res audio wireless.

Boxele suna bine (spre foarte bine). Volumul este generos iar sunetul redat este clar. Apropo de bass, cu volumul urcat la maxim, el se pierde un pic. Nu putem spune ca boxele distorsioneaza, insa este clar faptul ca boxele nu se prea impaca cu piesele in care exista mult bass (atunci cand boxele sunt date la maxim).

Functia Dolby Atmos poate fi activata din setari sau din meniul drop down cu notificari. In sectiunea Dolby Atmos gasim 4 presetari de sunet si un egalizator audio, pentru a regla sunetul dupa bunul tau plac.

In sectiunea de sunet a tabletei sunt prezente diverse optiuni/setari utile si interesante.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).