logo

Compania canadiana producatoare de telefoane mobile, BlackBerry de cativa ani nu mai poate reintra pe linia de profit. Compania practic nu mai reuseste sa aduca publicului noi modele de telefoane care sa trezeasca interes.

In ultima perioada au aparut speculatii cu privire la diversi potentiali cumparatori ai BlackBerry. Printre acestia se numara Lenovo, Xiaomi, Samsung si Huawei. In luna Ianuarie au aparut zvonuri legat de faptul ca Samsung ar fi dispus sa cumpere firma canadiana pentru suma de 7.5 miliarde de dolari. Insa aceste zvonuri nu s-au concretizat.

Iata ca pe internet au aparut noi informatii cu privire la un potential cumparator al companiei canadiene Blackberry. Este vorba de gigantul american Microsoft, companie ce are deja in proprietate pe Nokia. Conform zvonurilor, Microsoft e pe cale sa faca o oferta de 7 miliarde dolari pentru cumpararea Blackberry.

Ramane de vazut daca in perioada urmatoare acest zvon se va adeveri. Un lucru insa este sigur: Blackberry este o companie care are in proprietate diverse tehnologii in ceea ce priveste securitatea in segmentul comunicatiilor iar acest aspect cu siguranta este de maxim interes pentru diverse companii.

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).