g4 1

Noul LG G4 a fost lansat oficial pe 28 Aprilie. De la acea data si pana in prezent telefonul a fost facut disponibil la precomanda in diverse regiuni de pe glob. Iata ca noul telefon al celor de la LG a ajuns si in Romania.

LG G4 este disponibil la precomanda la cel mai mare magazin online din tara si anume eMAG. Smartphone-ul impresioneaza in ceea ce priveste specificatiile:

-Ecran IPS de 5.5 inch si rezolutie QHD (2560×1440), Procesor Hexa Core pe 64 bit Qualcomm Snapdragon 808 cu frecventa la 1.8GHz, 3GB RAM, 32GB stocare, slot microSD (card de pana la 2TB), Camera foto de 16 Megapixeli cu LED flash, Camera frontala de 8 Megapixeli si Sistem de operare Android 5.1 Lollipop.

In opinia mea LG G4 este un smartphone excelent atat prin prisma design-ului cat in special datorita specificatiilor excelente. In ceea ce priveste aceste doua aspecte, pot spune ca smartphone-ul este la nivelul lui Samsung Galaxy S6. Comenzile vor fi onorate incepand cu data de 29 Mai.

g4 4

g4 6

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).