cyanogen

Cyanogen a anuntat recent ca a incheiat un parteneriat cu Microsoft. Acest parteneriat consta in includerea, in viitoarele update-uri si lansari de versiuni noi pentru Cyanogen OS, a urmatoarelor aplicatii Microsoft: Bing, Office, Outlook, OneNote, Skype. De asemenea Cyanogen OS va folosi serviciul de stocare in cloud OneDrive.

Vestea data de Cyanogen in legatura cu parteneriatul cu Microsoft vine la 3 luni dupa anuntul facut de CEO-ul Cyanogen, Kirt McMaster, in care preciza dorinta sa de a avea un sistem de operare care sa nu mai depinda de serviciile si aplicatiile de la Google.

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).