oxygenos

Initial compania OnePlus a anuntat lansarea sistemului de operare OxygenOS pentru smartphone-ul OnePlus One pe data de 27 Martie. Insa datorita anumitor dificultati intampinate, lansarea a fost amanata cu cateva zile.

Noul sistem de operare, OxygenOS este acum live si include numeroase functii utile.

Prin diverse gesturi, in timp ce ecranul este oprit, se poate controla player-ul muzical, camera si LED flash. De asemenea, este disponibila si functia double-tab, utila cand se doreste activarea ecranului.

OxygenOS permite schimbarea intre butoanele hardware si software de navigare, customizarea quick settings, customizarea wallpaper-urilor ce sunt afisate in lockscreen.

Poti viziona cateva din aceste functii in clipul de mai jos:

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).