Din cate se pare HTC planuieste lansarea unui nou smartphone din zona de mijloc. Intitulat HTC WF5w, telefonul a primit certificare din partea agentiei chineze TENAA.

Cu toate ca specificatiile hardware ale HTC WF5w nu sunt nimic iesit din comun, ce este de remarcat la acest telefon este faptul ca masoara in grosime doar 7.49 mm, ceea ce-l face sa fie cel mai subtire smartphone HTC.

-Ecran de 5.5 inch cu rezolutie 720p, procesor octa core cu frecventa la 1.5 GHz, 2GB RAM, 16GB stocare interna, slot microSD (card de pana la 128GB), camera principala si frontala de 13 Megapixeli si sistem de operare Android 5.0.2 Lollipop.

Inca nu se cunosc detalii in ceea ce priveste data de lansare. Referitor la disponibilitate, datorita prezentei a conexiunii TD-LTE, HTC WF5w este un smartphone destinat operatorului de telefonie mobila China Mobile.

htc 1

htc 2

htc 3

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).