Recent in baza de date a agentiei de certificare din China, TENAA, si-a facut aparitia un smartphone Asus cu nume de cod Z00EDB. Este posibil sa fie vorba despre Asus ZenFone 3. Din punct de vedere al specificatiilor hardware Asus ZenFone 3 include:

-Ecran de 5 inch cu rezolutia 720p si protectie Corning Gorilla Glass 3, procesor pe 64 bit quad core cu frecventa la 1.2GHz, placa video Mali, 2GB RAM DDR3, 16GB stocare interna, slot microSD, camera foto de 8 Megapixeli cu HDR, camera frontala de 5 Megapixeli si sistem de operare Android 5.0.

De mentionat este faptul ca smartphone-ul este dual SIM. Daca analizam specificatiile, noul Asus ZenFone 3 este practic varianta de buget a proaspatului lansat Asus ZenFone 2. Inca nu se cunosc detalii in ceea ce priveste data de lansare insa e posibil ca Asus ZenFone 3 sa isi faca aparitia in mod oficial in perioada urmatoare.

asus 1

asus 2

asus 3

Sursa 1 Sursa 2

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).