Nu cred ca exista persoana in lumea asta care sa fi folosit telefon Nokia si sa nu cunoasca jocul Snake. Imi aduc aminte de perioada din liceu cum incercam in pauzele dintre ore sa obtin un punctaj record.

Din cate se pare in data de 14 Mai va fi lansata o versiune moderna a binecunoscutului joc intitulata Snake Rewind. Jocul va fi disponibil pe Android, iOS si Windows Phone. Snake Rewind va avea grafica moderna, efecte speciale, power-ups, diverse teme si nivele. Jucatorul va avea posibilitatea sa foloseasca functia de derulare (rewind) in caz de „game over”.

Jocul este dezvoltat de catre studioul Rumilus Design si Taneli Armanto. Taneli este persoana care a introdus jocul Snake in 1997 pe Nokia 6110. Ramane de vazut la data lansarii daca jocul va fi gratuit sau cu bani.

snake 1

snake 2

snake 4

snake 3

 

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).