Divizia Asus de gaming, ROG (Republic Of Gamers), a scos un nou model de laptop. “Bolidul” are configuratie capabila sa duca cele mai noi jocuri in rezolutie Full HD cu detalii ridicate.

asus-rog-strix-gl553vw-1

Asus ROG Strix GL553VW are la bord display Full HD, tastatura iluminata si placa video rapida

Laptop-ul adopta denumirea de Asus ROG Strix GL553VW. Punctele cheie ale acestui nou model sunt display-ul Full HD de 15.6 inch si procesorul quad-core Intel Core i7 6700HQ. Panoul atasat de Asus are tehnologie de imagine IPS si livreaza rezolutia de 1920×1080 pixeli. Tehnologia IPS asigura unghiuri de vizualizare la 178 de grade.

ROG Strix GL553VW vine cu memorie RAM de capacitate generoasa. In carcasa cu finisaje premium din aluminiu s-au instalat 32GB de memorie RAM DDR4 tactati la frecventa de 2133MHz.

Device-ul este livrat in diverse configuratii de stocare. Se poate opta pentru model dotat cu hard disk clasic de 2TB si stocare tip SSD de pana la 512GB. Se poate insa alege si versiune doar cu stocare tip SSD PCIe x4 de 256GB sau 512GB.

asus-rog-strix-gl553vw-2

Componenta cea mai importanta intr-un laptop de gaming este fara indoiala placa video. Asus ROG Strix GL553VW este dotat excelent din acest punct de vedere avand la bord chip-ul grafic Nvidia GeForce GTX 960M cu 4GB GDDR5.

Portabilul un dezamageste in zona de conectivitate. Are urmatoarele: port USB tip C, 2 porturi USB 3.0, port USB 2.0, HDMI, LAN, cititor de carduri, WiFi dual band si Bluetooth 4.0.

Tastatura din dotare este iluminata in rosu iar tastele sunt mari si au o cursa de 2.5mm. Laptop-ul beneficiaza de tehnologii Asus ROG speciale precum ROG Cooling Overboost.

Aceasta da voie utilizatorului sa ajusteze viteza de turatie a ventilatoarelor care racesc componentele interne. Sistemul de racire este optimizat pentru a face fata celor mai intense sesiuni de gaming.

Laptop-ul a receptionat sistem de operare Windows 10. Asus ROG Strix GL553VW este fara indoiala un laptop de gaming interesant. Asus inca nu a anuntat detalii despre pret sau data debutului comercial.

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un fost flagship, in speta smartphone-ul HTC U Ultra. M-am intors la HTC :) Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.