Chuwi este un brand chinezesc care dispune in oferta de cateva gadget-uri interesante. Printre acestea se numara tableta Chuwi Hi12 cu Windows si Android si recent lansatul laptop Chuwi LapBook.

chuwi-lapbook-2

Chuwi LapBook este un laptop cu specificatii atractive si pret tentant. Portabilul vine cu sistem de operare Windows 10 si design ultra-slim. In carcasa subtire, care pare a fi din metal, sunt incorporate componente surprinzator de performante.

Device-ul are ca reper dominant display-ul dotat cu diagonala de 15.6-inch si rezolutie de 1920×1080 pixeli. Gratie tehnologiei IPS, ecranul livreaza unghiuri de vizualizare excelente.

Sub capota este ascuns procesorul quad-core pe 64-biti Intel Cherry Trail Z8300 tactat la frecventa de 1.44GHz. Laptopul poseda placa video integrata Intel HD Graphics Gen 8.

chuwi-lapbook-1

Portabilul are la bord 4GB de memorie RAM, stocare interna tip flash de 64GB si slot MicroSD compatibil cu maxim 128GB.

Chuwi LapBook receptioneaza energie de la acumulatorul de capacitate generoasa la 10.000mAh. Acumulatorul asigura 5 ore de autonomie in cazul rularii de continut video.

Laptop-ul este accesorizat cu optiuni pentru conectivitate moderne: iesire Micro HDMI, port USB 2.0, port USB 3.0, iesire jack de 3.5mm, slot MicroSD, Bluetooth 4.0 si WiFi 802.11 b/g/n.

Device-ul are in dotare camera frontala cu senzor de 2-megapixeli, tastatura cu butoane mari si touchpad de dimensiuni apreciabile.

Chuwi LapBook este disponibil in culoare alba si este listat pe magazinul online Gearbest.com la pretul bun de 241.73 dolari. Laptop-ul momentan este la precomanda iar livrarile catre clienti vor demara din data de 3 Noiembrie.

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele mid-range si high-end de peste 6 inci. Recent am facut pasul catre smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 3, un fost flagship care inca arata si se misca excelent.