Daca esti posesor de iPhone sau Ipad si doresti sa incerci ultima varianta a sistemului de operare iOS, Apple a facut disponibil la nivel global varianta beta a sistemului de operare iOS 9.

Noutatile introduse de iOS 9 sunt: functie multitasking de tip split-screen pe iPad, o noua versiune de Siri si diverse optimizari si imbunatatiri software.

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a incerca noul sistem de operare este sa te inscrii cu ID-ul Apple in programul Apple Beta Software. Pentru a face acest lucru acceseaza linkul: Apple Beta Software Program

Device-urile Apple compatibile cu iOS 9 sunt: iPhone 4S, 5, 5C, 5S, 6, 6 Plus; iPad Mini, Mini 2, Mini 3; iPad 2, 3, 4; iPad Air, Air 2; iPod Touch 5.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele mid-range si high-end de peste 6 inci. Recent am facut pasul catre smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 3, un fost flagship care inca arata si se misca excelent.