youtube gaming 1

Binecunoscuta aplicatie de gaming Twitch, ce este detinuta de catre Amazon.com, din aceasta vara va avea un competitor pe masura. Google se pregateste de lansarea unei aplicatii dedicata pasionatilor de jocuri intitulata, YouTube Gaming.

Aplicatia se va lansa in aceasta vara in America si Marea Britanie si va fi un portal dedicat strict jocurilor. Utilizatorii vor avea acces la recenzii de jocuri, feed-uri live, tutoriale precum si pagini dedicate pentru mai mult de 25.000 de jocuri.

Ramane de vazut cum va fi primit de catre utilizatori aplicatia YouTube Gaming. Ca si parere personala, YouTube Gaming va fi pentru Google un adevarat succes. Avand in vedere ce trafic este inregistrat pe YouTube si cati pasionati de jocuri sunt in SUA si UK, este doar o chestiune de timp pana cand aplicatia va ajunge sa fie cea mai populara.

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un smartphone chinezesc destul de performant, in speta modelul Coolpad Cool 1 Dual. Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.