Producatorul chinez ZTE a anuntat oficial lansarea smartphone-ului V3. Acesta este disponibil in 3 variante: Youth, Energy si Extreme. Toate cele trei modele au specificatii hardware similare. Diferentele intre telefoane apar in zona de conectivitate si faptul ca modelul ZTE V3 Extreme va fi livrat cu accesorii bonus.

Revenind la specificatii, avem urmatoarele: ecran de 5.5 inch Full HD, procesor octa core Snapdragon 615, 2GB RAM, 16GB stocare interna si slot microSD ce permite card de pana la 128GB. Toate cele 3 smartphone-uri au carcasa din metal si includ sistemul de operare Android 5.1 Lollipop cu interfata Nubia UI 3.0.

Bateria are capacitatea de 3000 miliamperi iar greutatea totala este de 160 grame. Camera foto principala este de 13MP iar cea frontala are senzor de 5MP.

Referitor la preturi, modelul Youth costa 160 dolari, modelul Energy 210 dolari si modelul Extreme 240 dolari. De mentionat e faptul ca toate cele trei modele sunt echipate cu scanner de amprenta.

ZTE V3 Youth

zte1 zte3

ZTE V3 Energy si Extreme

zte4 zte2

Via Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).