Pe site-ul aplicatiei benchmark GFXBench si-a facut aparitia un flagship misterios botezat cu numele de cod Xiaomi Sagit. Avand in vedere ca smartphone-ul este propulsat de procesorul Qualcomm Snapdragon 835, se poate sa avem de-a face cu mult asteptatul Xiaomi Mi 6, care este testat de producator inainte de lansarea oficiala.

Listarea de pe site-ul GFXBench ne aduce destul de multe informatii hardware. Procesorul Snapdragon 835 de pe Xiaomi Sagit apare tactat la frecventa maxima de 2.4GHz. Placa grafica este reprezentata de modelul Qualcomm Adreno 540.

Smartphone-ul ofera un display echipat cu diagonala de 5.1 inch si rezolutie de 1920×1080 pixeli. Pe device isi face simtita prezenta noul sistem de operare Android 7.1.1 Nougat. Platforma Android va fi customizata cu interfata grafica Xiaomi MIUI.

Flagship-ul va contine doua tipuri de configuratii: una inzestrata cu 6GB de RAM/128GB stocare nativa si una cu 4GB de RAM/64GB stocare nativa.

Xiaomi Sagit – GFXBench

Xiaomi Sagit pune la dispozitie conectivitate NFC si camera principala potenta de 12-megapixeli. Camera este in stare sa faca captura video in rezolutie 4K cu 30fps.

Camera selfie de deasupra ecranului dispune de 8-megapixeli si este capabila sa filmeze in rezolutie 4K. Smartphone-ul este un device Single SIM, insa ne putem astepta si la o versiune cu slot Dual SIM.

Conform celor mai recente leak-uri de pe net, Xiaomi Mi 6 va fi lansat dincolo de jumatatea lunii Aprilie iar pretul de peste 300 dolari pentru modelul standard (4GB RAM/64GB).

Alaturi de acest smartphone, Xiaomi va prezenta si modelul cu diagonala mai mare, in speta Mi 6 Plus. Terminalul va aduce hardware similar cu ceea ce gasim pe fratele mai mic.

Ce va aduce suplimentar flagship-ul Xiaomi Mi 6 Plus este display-ul mai mare cu posibila rezolutie Quad HD si camera foto duala.

Daca Xiaomi Sagit se dovedeste a fi mult asteptatul Mi 6, atunci avem in fata un device atractiv si performant. Vom reveni cu un update daca mai ies la iveala detalii noi.

Via: Playfuldroid.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).