Marele producator chinez de gadget-uri mobile, Xiaomi, a lansat un device foarte interesant. Este vorba despre o baterie externa ce are capacitate uriasa si un pret de achizitie extrem de bun.

Xiaomi Mi Powerbank Pro 1

Xiaomi Mi Powerbank Pro are baterie mare de 10000mAh. Accesoriul vine dotat cu port USB de tip C, ceea ce inseamna ca bateria de capacitate uriasa va fi incarcata foarte rapid. Ea se incarca pana la 100% in doar 3 ore jumate.

Gadget-ul este echipat cu buton de pornire/oprire, lumina LED ce indica nivelul de incarcare al bateriei, port USB de tip C pentru incarcare si port USB standard pentru conectarea la smartphone sau tableta.

Xiaomi Mi Powerbank Pro are aspect placut. Carcasa este din aluminiu iar gadget-ul cantareste doar 223 grame. Marele plus la acest accesoriu este pretul excelent. Xiaomi Mi Powerbank Pro se vinde in China pentru doar 22 dolari.

Xiaomi Mi Powerbank Pro 2

Sursa: Fonearena.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).