vkworld vk700x

VKWorld VK700X este cu siguranta un smartphone foarte interesant. Pretul accesibil, doar 60 dolari, plus specificatiile hardware excelente fac din acest smartphone un produs extrem de atractiv.

Din punct de vedere hardware, VKWorld VK700X are in dotare un ecran de 5 inch cu rezolutie HD (1280×720) si procesor quad core MediaTek MT6580a cu frecventa la 1.5GHz.

Tot la hardware, telefonul include 1GB RAM, 8GB stocare interna si slot microSD (se poate adauga card de pana la 64GB). Smartphone-ul masoara doar 6.9 milimetri in grosime si are preinstalat Android 5.1 Lollipop.

Camera frontala pentru selfie-uri este de 5 Megapixeli iar camera foto principala este de 8 Megapixeli. La capitolul conectivitate device-ul include Wi-Fi, GPS si Bluetooth.

VKWorld VK700X va fi lansat pe piata din China in luna Noiembrie.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).