Smartphone-ul chinezesc Vivo Xplay 5 urmeaza a fi prezentat oficial pe data de 1 Martie. Acesta va fi primul telefon din lume ce va avea la interior cantitatea de-a dreptul incredibila de 6GB RAM. Inca sa vand laptop-uri cu 2GB RAM, iar acest telefon, daca i se poate spune asa, are 6GB.

Pe langa cantitatea de memorie RAM uriasa, Vivo Xplay 5 va fi echipat si cu unul dintre cele mai rapide procesoare pentru telefoanele mobile. Este vorba despre procesorul quad core Qualcomm Snapdragon 820 cu frecventa de 2.2GHz.

Ecranul de 6 inch va fi curbat in ambele parti. Inca nu se stie rezolutia acestuia, insa eu cred ca ecranul va fi QHD, 2560×1440.

Producatorul a dezvaluit de asemenea ca Vivo XPlay 5 va include hardware performant pentru partea de audio, Hi-Fi 3.0.

Specificatiile sunt clar mai mult decat impresionante. Pentru persoanele curioase de cum va arata super smartphone-ul Vivo XPlay 5, pe internet au aparut imagini neoficiale cu gadget-ul.

Vivo XPlay 5 5

Vivo XPlay 5 3

Vivo XPlay 5 2

Via: GizmoChina.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).